Есента е нов живот, свързан с начало, развитие и рестартиране. По-голямата

...
Есента е нов живот, свързан с начало, развитие и рестартиране. По-голямата
Коментари Харесай

ГОЛЕМИЯТ хороскоп за октомври 2022 г.: БЛИЗНАЦИ – очаква ви съдбовен месец; ЛЪВ – месец, пълен с изненади, Съдбата ще ви води!

Есента е нов живот, обвързван с начало, развиване и рестартиране. По-голямата част от октомври ще бъде под въздействието на възходящата Луна, която ще усили плодовитостта и ще помогне да се запасите с сила за целия месец.

Хороскопът за октомври 2022 г. ще ви помогне да разберете какви промени чакат всяка зодия през идващия месец.

Краят на септември към този момент се вижда в календара, което значи, че е време за прогнозата за идващия месец. Нека забележим какви събития чакат всяка зодия през новия есенен месец:

 есенен хороскоп

ОВЕН

През октомври Овните би трябвало да проявят хладнокръвие, да поработят върху характера си. Вашата непримиримост и самонадеяност могат да привлекат доста проблеми, в това число здравословни. Има огромни опасности да извършите неточности в решенията си и да привлечете недоброжелатели в кръга си.

Този месец би трябвало да се вслушвате в преценката на сътрудниците и да действате дружно. През втората половина на месеца приходът може да се усили, само че е нежелателно да харчите пари незабавно.

Освен това тази половина от месеца е удобна за настоятелен срещи и сключване на значими документи. В любовна връзка си коства да намалите контрола над сродната си душа.

Благоприятни дни от този месец за Овен: 4, 9, 13, 18, 23, 27.

ТЕЛЕЦ

За Телците октомври е месец на смяна. Това може да ви изкара отвън релси. Сега би трябвало да посветите повече време на здравето си и общуването с другари. Можете да извършите усъвършенстване на дома, това ще ви помогне да се справите с депресията.

През втората половина на месеца отрицателните обстановки ще станат доста по-малко. Личният живот ще отстъпи на назад във времето, може да се появят скрити обстановки и секрети. В края на месеца се чака попълване на бюджета ви, главното е да го разпределите вярно.

Благоприятни дни от този месец за Телец: 3, 8, 12, 17, 22, 26, 31.

БЛИЗНАЦИ

Октомври за Близнаците ще бъде съдбоносен и може би най-сетне ще срещнете сродната си душа. Въпреки това, женените Близнаци може да имат разкол във връзката заради тяхната ревнивост. Трябва да покажете своите гении и качества, имате доста сила за това.

Решаването на проблеми е елементарно. Възможни са кавги с обичани хора, в случай че преди всичко поставяте само триумфа.

Необходимо е деликатно да се подходи към избора на сфера на активност и да се даде преимущество на това, към което имате максимален интерес. Не са изключени леки финансови усложнения.

Благоприятни дни от този месец за Близнаци: 4, 9, 13, 18, 23, 27.

 хороскоп за октомври

РАК

Раците не се чака да имат доста плодотворен месец. Вместо да работите, ще предпочетете да прекарвате времето си вкъщи или да релаксирате с обичаните хора измежду природата. Но с другари връзките могат да бъдат обтегнати.

Втората половина на месеца ще сервира изненади – не постоянно приятни. Струва си да разсеете и да насочите вниманието си към образование и развиване в професионалните действия. Не е целесъобразно да давате пари назаем.

Започнете да търсите работа и реализирайте остарели проекти. В любовната сфера има огромен късмет да срещнете сродната си душа, главното е да следвате възприятията си.

Благоприятни дни от този месец за Раците: 3, 8, 12, 17, 22, 26, 31.

ЛЪВ

Този месец ще бъде цялостен с изненади за Лъва. Струва си да се отпуснете и да се оставите на течението на живота, самата орис ще ви даде всичко належащо и ще ви насочи по верния път.

Личният живот е преди всичко. Може би ще се разделите със сродната си душа, само че не се разстройвайте. Човекът, който ви е изпратен от ориста, към този момент е доста близо.

В средата на месеца се чака малко пътешестване. Ако се научите по какъв начин да управлявате приходите си, тогава нещата ще стартират да вървят нагоре. Не пръскайте пари и още повече да давате назаем.

Благоприятни дни от този месец за Лъв: 5, 10, 14, 19, 24, 28.

ДЕВА

Този месец Девите са доста спокойни и настроени към естетика със себе си и света. Очакват се дребни промени, които ще прибавят ярки цветове тази есен.

Вниманието ви ще бъде ориентирано към създаване на взаимоотношения в фамилията. Лесно намирате излаз от сложни обстановки. Струва си да се отървете от несъразмерната емоционалност благодарение на спорта.

Очакват се компликации във финансовия бранш, само че всичко ще се усъвършенства през втората половина на месеца, коства си да деянията самообладание.

Благоприятни дни от този месец за Дева: 3, 8, 12, 17, 21, 25, 31.

 жена есенен жанр

ВЕЗНИ

Октомври ще донесе скъп опит в живота на Везните. С помощта на тестът и грешката ще постигнете естетика със себе си и ще отворите нови благоприятни условия. Във вашето обграждане ще се появят позитивно настроени и стимулирани хора – съидейници.

В връзките с вашата сродна душа си коства да бъдете по-категорични. Всяко решение евентуално ще има позитивно влияние върху бъдещето.

Парите са привлечени към вас като магнит, само че си коства да следите деликатно разноските, с цел да не загубите повече от това, което печелите.

Благоприятни дни от този месец за Везни: 1, 5, 9, 14, 20, 24, 28.

СКОРПИОН

През октомври Скорпионите би трябвало да слушат интуицията си, тя е тази, която може да помогне да се оправят с сложни обстановки. Сега имате огромна потребност от обич и поддръжка от вашата сродна душа и най-вероятно тя ще ви я обезпечи.

Месецът ще бъде изпълнен с пътувания и прелестно другарство. Струва си да бъдете по-деликатни, когато поддържате връзка с другари, родственици и сътрудници ( вижте също : По -добре е да мълчите: тематики, които не могат да се разискват на работа ). Прекомерният надзор върху обстановките може да бъде изпълнен с отрицателни последствия.

Втората декада е подобаваща за работа, ще можете да изпълнявате с триумф напътствията на началството, за което е по-вероятно да бъдете обилно възнаградени.

Благоприятни дни от този месец за Скорпионите: 3, 8, 12, 16, 21, 25, 30.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците през октомври се предизвикват да се заемат с нови планове и да им отделят допустимо най-вече време. Правенето на обичаните ви, познати неща ще ви помогне да поддържате позитивно въодушевление през целия месец.

През второто десетдневие ще има благоприятни условия за прогрес в кариерата. Основните ви качества през този месец са успокоение и здравомислие.

В любовта може да се наложи да преминете през време на кавги и неразбирателства, единствено по този начин можете да се опознаете по-добре и да изведете връзката си на ново равнище.

Благоприятни дни от този месец за Стрелец: 1, 6, 10, 15, 20, 24, 29.

 есенен дъжд

КОЗИРОГ

Този месец ще се научите по какъв начин вярно да планирате и разпределяте силите си. Благодарение на вашата упорита работа доста цели ще бъдат реализирани и фантазиите ще се осъществен.

Проблемите като че ли ви подминават. Като измененията мястото си на престояване или сферата на активност, приходите ви могат да се усилят доста.

В края на месеца се чакат дребни разправии с половинката. Но свободните Козирози не би трябвало да бързат да търсят любовта си, тя сама ще ги откри.

Благоприятни дни от този месец за Козирозите: 2, 7, 11, 16, 21, 25, 30.

ВОДОЛЕЙ

Водолеите се чака да имат много удобен месец. Много взети решения ще бъдат последвани от триумф. Положителното въодушевление може да бъде сменено с негативно, само че това няма да повлияе на общото положение.

Очакват се преференциални и перспективни оферти от сътрудници, които ще донесат доста доходи в фамилния ви бюджет. Но въпреки всичко би трябвало да сте по-внимателни и внимателни.

Личният живот няма да бъде толкоз спокоен: непрекъснатите кавги и недоразумения могат да доведат до спиране на връзките, в случай че не се научите да разбирате сродната си душа.

Благоприятни дни от този месец за Водолей: 1, 6, 10, 15, 19, 24, 29.

РИБИ

Въпреки всички компликации, Рибите ще бъдат в позитивно въодушевление през целия месец. Лесно се адаптирате към събитията и намирате верните решения на проблемите. Прекарвайте време в неща, които ви зареждат с позитивна сила.

През втората половина на месеца би трябвало да уредите всички сантиментални връзки и да се опитате да изслушате колегата си. Неочакваните запознанства могат да прераснат в мощни другарства.

За да избегнете огромни финансови загуби, коства си да покажете увереност и самообладание.

Благоприятни дни от този месец за Риби: 2, 7, 11, 16, 22, 26, 31.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР